sobota 14. června 2014

Odlet

Než se dokopu dopsat články jak to šlo v matchingu a jak jsem se do Ameriky vůbec dostala bude chvíli trvat, jakmile budu mít čas u rodiny tak si k tomu sednu. Lituju, že jsem si mezi prací nenašla čas psát průběžně. Nicméně, tohle je poslední článek z ČR. Je 23:45 a já tady sedím, píšu článek u téměř uklizeného stolu, po posledním hektickém týdnu. Uteklo to jako voda a než jsem se nadála, na vše zbyl už jeden jediný den. 
Balení byla hrůza!!! Vzhledem k množství oblečení v mojí skříni jsem čekala, že se vejdu do 23 kg.. omyl a potřebovala bych kufr ještě jeden. Celý den jsem balila, přítel mě musel popostrkovat a nutit do dalších věcí... no co vám budu povídat, opravdu se mi balit nechtělo. Nekonečný převažování, vyndavání, přendavání, kompletování outfitů....
Neberte si nic!!! Fakt, radši si ušetřete víc peněz a kupte to tam, tohle balení je na palici.
 Plánovala jsem si vzít kozačky a kabelku do kufru a stejně se to tam nedá vejít. Nakonec jsem se rozhodla vzít opravdu jen to nej a hlavně kraťasy, abych mohla s děckama chodit ven první týdny než s holkama vyrazíme do outletů. Takže zdárně mam sbaleno 23 kg velkého kufru a 11 kg příručáku (budu se modlit, abych to na letišti ukecala a aby mi ho hlavně moc nevážili!!!). Letím se Swiss a let bude trvat 12 hodin.
Tenhle týden jsem se musela rozloučit samozřejmě i s kamarády, což neproběhlo tedy uplně jak jsem plánovala... i tak to bylo dost. Rozloučila jsem se taky s oblečením, pokojem a v neposlední řadě gelovýma nehtama.. :/ Což po těch 10 měsících šlo docela těžko. A hlavně zítra ráno mě čeká loučení s přítelem a maminou, což už jsem obrečela teď, když mi miláček ukazoval jak mam něco nastavit na stránce... kdo mi tam bude radit?! No nic...

Ukládám se teda ke spánku, budu doufat, že letadlo doletí jak má a nikde to nespadne a bude let bez turbulencí. Napíšu článek až dorazím do USA :))))

2 komentáře:

  1. Hodne stesti! Prezij to na skoleni. Je to fakt vopruz

    OdpovědětVymazat
  2. Lásko, už se mi stýská. Vím ale, že si jedeš splnit sen a budu tě podporovat alespoň na dálku.

    OdpovědětVymazat